Contact Preturi Industrii Media Hub Beneficii

Media Hub

NEWS VIDEOS DOCUMENTS

Arggo vine in intampinarea companiilor pentru raportarea SAF-T

profit.ro - Pentru a facilita raportarea SAF-T a oricarei companii, am dezvoltat doua solutii care indeplinesc cerintele legale din Romania. Aceste solutii sunt: Arggo SAF-T for Dynamics si Timeqode SAF-T by Arggo. Venim in intampinarea tuturor companiilor, indiferent daca acestea au sau nu implementat un sistem ERP.
ARTICOL DE PRESA
15 Decembrie 2021

Lucian Oprea, Arggo: Oferim 2 solutii pentru raportarea SAF-T

revistabiz.ro - Colegul nostru, Lucian Oprea a acordat un interviu revistei BIZ despre solutia Arggo SAF-T for Dynamics pentru ERP-uri precum NAV v. 2013, Microsoft Dynamics 365 Business Central v. 2018, AX v. 2009, AX v. 2012 si Dynamics 365 for Finance & Operations, dar si despre solutia Timeqode SAF-T by Arggo, construita pe platforma noastra de Business Process Management.
ARTICOL DE PRESA
08 Decembrie 2021

Raportarea SAF-T obligatorie pentru marii contribuabili din luna ianuarie 2022

wall-street.ro - Colegul nostru Lucian Oprea, Business Solutions Manager, a oferit celor de la wall-street informatii despre solutia Arggo SAF-T for Dynamics pentru ERP-urile Microsoft, dar si despre solutia Timeqode SAF-T by Arggo, construita cu ajutorul platformei low-code de Business Process Management, Timeqode.
ARTICOL DE PRESA
15 Noiembrie 2021

Raportarea SAF-T, obligatorie pentru marii contribuabili din ianuarie 2022

capital.ro - Un advertorial despre raportarea SAF-T (Standard Audit File for Tax) si Declaratia Informativa D406, unde colegul nostru Lucian Oprea, Business Solutions Manager, a punctat care sunt avantajele companiilor care au deja implementat un sistem ERP (Enterprise Resource Planning).
ARTICOL DE PRESA
21 Octombrie 2021

Solutia Arggo Consulting de raportare SAF-T

hotnews.ro - Colegul nostru, Lucian Oprea, Business Solutions Manager a dezvaluit care sunt avantajele si provocarile companiilor si clientilor in implementarea SAF-T (Standard Audit File for Tax) in cadrul articolului realizat de hotnews.ro.
ARTICOL DE PRESA
30 Septembrie 2021

Arggo Digitalks - Dynamics 365 Business Central and LS Retail

Webinar-ul Arggo Digitalks, editia a-II-a, a fost dedicat industriei de retail. Speakerii nostri invitati au discutat despre viitorul industriei de retail si cum poate arata aceasta folosind cele mai recente solutii de business - Microsoft Dynamics 365 Business Central si LS Retail. Alte subiecte dezbatute au fost despre e-commerce, tend-urile in retail si experienta clientilor in magazine.
ARTICOL DE PRESA
16 Iunie 2021

Arggo organizeaza un webinar dedicat industriei de retail

business24.ro - Retailul este o industrie dinamica si extrem de competitiva. In aceasta perioada, companiile din retail se confrunta cu numeroase provocari. Pentru a le ajuta sa faca fata acestor provocari participarea la webinar-ul dedicat solutiilor de digitalizare pentru industriile de retail si FMCG ar fi benefica.
ARTICOL DE PRESA
11 Iunie 2021

Care sunt cele mai importante solutii de digitalizare pentru industria de retail?

stirileprotv.ro - Care sunt cele mai importante solutii de digitalizare pentru industria de retail? Raspunsul corect: Microsoft Dynamics 365 Business Central si LS Retail. Stirileprotv au scris despre webinarul organizat de noi in data de 16 iunie 2021.
ARTICOL DE PRESA
10 Iunie 2021

Solutii de digitalizare pentru industria de retail

prwave.ro - Industria de retail trebuie sa se adapteze constant si sa gaseasca metode originale de a tine pasul cu noile tendinte si oferte de pe piata - Microsoft Dynamics 365 Business Central si LS Retail sunt solutiile de digitalizare pentru industria de retail propuse de noi si dezbatute pe larg in cadrul webinar-ului organizat pentru aceasta industrie.
ARTICOL DE PRESA
10 Iunie 2021
1 2 3

Video
Copyright © 2022 Arggo. Toate drepturile rezervate