10 cuvinte pentru 10 ani de Arggo

Colega noastră, Bianca Nicolae, Business Solutions Consultant @Arggo București, a acceptat provocarea noastră de a oferi răspunsuri la 3 întrebări simple despre Arggo.

Ce reprezintă pentru tine Arggo? 

Pentru mine, Arggo reprezintă un mediu de lucru sănătos, mediu în care m-am dezvoltat profesional și personal în ultimii patru ani. Printre factorii care mă determină să afirm că Arggo este un loc grozav se regăsesc cultura sa bazată pe crearea unui mediu armonios, oportunitățile de dezvoltare profesională și sprijinul constant din partea echipei. Apreciez foarte mult atmosfera de încredere și respect, precum și angajamentul companiei față de inovare și excelență. De asemenea, oportunitățile de a lucra la proiecte provocatoare și de a experimenta constant interacțiuni și fluxuri de business noi contribuie semnificativ la satisfacția mea profesională.

Dacă ai putea descrie Arggo în 10 cuvinte, care ar fi acelea?

Dacă ar fi să descriu Arggo în 10 cuvinte ar trebui să-mi descriu colegii. Dintr-un foc acestea ar fi: vizionari, colaborativi, de încredere, prietenoși, respectuoși, competenți, pasionați, vibranți, ambițioși și autentici.

Ce așteptări ai de la Arggo?

În viitor, îmi doresc să continui să mă dezvolt pe cât mai multe planuri, alături de evoluția echipei Arggo. Vreau în continuare să văd compania investind în dezvoltarea profesională a colegilor și menținând atenția pe inovație și interconectivitate. De asemenea, sunt încântată să văd cum Arggo promovează o atmosferă bazată pe colaborare și deschidere, unde fiecare membru al echipei este apreciat și inspirat să contribuie cu idei noi. Arggo se remarcă printr-o maturitate profesională unde am descoperit o mulțime de momente care au trezit sentimente de prietenie, respect, uimire și autorealizare, sentimente oarecum neașteptate, însă dorite. Aceasta este contribuția suplimentară pe care Arggo a adus-o în evoluția mea în carieră și mă bucur de fiecare dată când realizez că se întâmplă.

Distribuie:

Alte articole

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Fiți la curent cu cele mai recente articole de presă, soluții de afaceri, dezvoltare de aplicații, evenimente și multe altele din partea Arggo