Contact Preturi Industrii Media Hub Beneficii
Back - Articol de presa - 29 Septembrie 2022
A A A

Premiul pentru contributia la digitalizarea companiilor din industria agricola

Suntem onorati ca am primit in septembrie 2022 - Premiul pentru contributia la digitalizarea companiilor din industria agriculturii si domeniul distributiei utilajelor agricole, in cadrul Galei revistei Club Antreprenor.

ARTICOL DE PRESA

Club Antreprenor – revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială a organizat joi, 29 septembrie 2022, ediția a VIII-a a Galei Club Antreprenor, eveniment în cadrul căruia s-a lansat numărul 8 al publicației cu același nume.

Am fost onorați să primim "Premiul pentru contribuția la digitalizarea companiilor din industria agriculturii și domeniul distribuției utilajelor agricole", la Gala Club Antreprenor. Acest premiu este o dovadă a muncii și pasiunii echipei Arggo pentru dezvoltarea de soluții de afaceri, precum și a clienților noștri care au înțeles importanța și beneficiile digitalizării.

Cititi articolul original pe www.clubanteprenor.ro


ARTICOL DE PRESA
29 Septembrie 2022

Articole Recente Mai mult

Arggo Digitalks - Accesarea Fondurilor Europene prin PNRR

Arggo Digitalks - Accesarea Fondurilor Europene prin PNRR

In cadrul webinarului Arggo Digitalks, Alexandru Tanasa, Digital Business Advisor – Arggo, impreuna cu doi invitati experti, Rodica Lupu – CEO Loop Operations si Vlad Motoiu, SMC RRF Program Manager – Microsoft, au discutat despre oportunitatea IMM-urilor din Romania de accesare a granturilor PNRR pentru digitalizarea companiilor in 2023.
ARTICOL DE PRESA
13 Ianuarie 2023
Totul despre raportarea SAF-T

Totul despre raportarea SAF-T

Pentru marii contribuabili anul acesta a adus o noua declaratie, iar implementarea conceptului SAF-T (Standard Audit File for Tax) este un subiect intens dezbatut, pe langa RO e-Factura si RO e-Trasport. Revista Biz a stat de vorba cu colegul nostru, Lucian Oprea, Business Solutions Manager in cadrul Arggo, pentru a afla mai multe detalii despre aceste raportari.
ARTICOL DE PRESA
31 Octombrie 2022
Arggo vine in intampinarea companiilor pentru raportarea SAF-T

Arggo vine in intampinarea companiilor pentru raportarea SAF-T

profit.ro - Pentru a facilita raportarea SAF-T a oricarei companii, am dezvoltat doua solutii care indeplinesc cerintele legale din Romania. Aceste solutii sunt: Arggo SAF-T for Dynamics si Timeqode SAF-T by Arggo.
ARTICOL DE PRESA
15 Decembrie 2021
arggo business consulting and software development logo

contact phone icon+40 213 057 196
contact email iconoffice@arggo.com
Bulevardul Aviatorilor, etaj 4, Bucuresti
www.arggo.com www.timeqode.com

Social Media

arggo linkedin icon arggo facebook icon arggo instagram icon arggo youtube iconCopyright © 2023 Arggo. Toate drepturile rezervate