Contact Preturi Industrii Media Hub Beneficii
Back - Articol de presa - 18 Aprilie 2023
A A A

Arggo Digital Spring

Evenimentul Arggo Digital Spring - Optimizare digitala a afacerilor va avea loc pe 11 mai. Evenimentul va fi o mare oportunitate pentru proprietarii de afaceri si managerii care doresc sa-si imbunatateasca performanta cu ajutorul tehnologiile digitale Microsoft.

ARTICOL DE PRESA

Compania Arggo, specializată atât în crearea și implementarea soluțiilor software de business, cât și în furnizarea de servicii de consultanță organizează joi, 11 mai 2023 evenimentul fizic Arggo Digital Spring - Optimizarea digitală a afacerilor, la sediul Microsoft București din Bulevardul Iuliu Maniu nr. 6P, Clădirea Campus, etaj 4. Pentru a afla mai multe detalii despre agendă, dar și pentru a vă asigura un loc în cadrul evenimentului, vă invităm să completați formularul de înregistrare accesând acest link.

Evenimentul se adresează tuturor antreprenorilor și liderilor din mediul de afaceri românesc care doresc să învețe cum pot îmbunătăți performanța și eficiența afacerii lor cu ajutorul tehnologiilor avansate.

Speakerii invitați la acest eveniment sunt: Daniel Rusen, Director of Marketing and Operations @Microsoft România, Ovidiu Pismac, Account Technology Strategist @Microsoft România, Liviu Olaru, Chief Financial Officer @Fine Accounting Solutions, Alexandru Radu, Head of Business Growth @Arggo, Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor @Arggo, Lucian Oprea, Business Solutions Manager @Arggo și Cătălin Florescu, Cloud Solutions Manager @Arggo.

Temele principale de discuție vor fi:

• Cum să identificați soluțiile potrivite pentru optimizarea proceselor de business?

• Cum puteți face trecerea de la business segmentat, la business integrat prin digitalizare?

• Care sunt funcționalitățile și accesibilitatea soluției Microsoft Dynamics 365 Business Central?

• Ce provocări puteți întâmpina la implementarea unui sistem în cloud?

• Cum ajută o soluție cloud să vă protejați datele?

În cadrul acestui eveniment aveți oportunitatea de a învăța cum puteți utiliza sistemul Enterprise Resource Planning (ERP) - Microsoft Dynamics 365 Business Central disponibil acum în România ca Sofware as a Service (SaaS) și alte soluții software pentru a vă crește eficiența operațională și a reduce costurile. De asemenea, aveți șansa de a câștiga serviciul de consultanță numit Discovery prin care experții Arggo vor evalua toate aspectele afacerii dumneavoastră pentru definirea strategiei digitale înainte de implementarea unui sistem software personalizat nevoilor companiei din care faceți parte. În cadrul evenimentului aveți posibilitatea de a face networking cu lideri din mediul de afaceri și experți din industrie, dar și ocazia de a explora noi oportunități de colaborare.

Nu ratați această ocazie de a descoperi cele mai noi tehnologii și de a obține noi idei și strategii pentru afacerea dumneavoastră!

Cititi articolul original pe wall-street.ro


ARTICOL DE PRESA
18 Aprilie 2023

Articole Recente Mai mult

Trei avantaje ale e-Facturarii automatizate

Trei avantaje ale e-Facturarii automatizate

Serviciile automatizate de e-Facturare cresc eficienta, reduc impactul asupra mediului si asigura securitatea datelor. Beneficiile includ procesare rapida, reducerea erorilor si managementul eficient al fluxului de numerar, imbunatatind operatiunile companiei si experienta clientului.
ARTICOL DE PRESA
13 Ianuarie 2024
Avantajele eFactura cu ajutorul solutiilor software

Avantajele eFactura cu ajutorul solutiilor software

Facturarea electronica revolutioneaza facturarea in tranzactiile de afaceri, permitand procesare eficienta si fara hartie. Acest sistem asigura reducerea costurilor, eliminarea erorilor, imbunatatirea relatiilor comerciale si respectarea normelor fiscale.
ARTICOL DE PRESA
12 Ianuarie 2024
RO eFactura - Tot ce trebuie sa stiti

RO eFactura - Tot ce trebuie sa stiti

Din 1 ianuarie 2024, in Romania, facturarea electronica in tranzactii B2B devine obligatorie. Firmele trebuie sa foloseasca sistemul RO e-Factura, emitand facturi in format XML, asigurand conformitatea cu eficienta fiscala si reducerea evaziunii fiscale.
ARTICOL DE PRESA
11 Ianuarie 2024
arggo business consulting and software development logo

contact phone icon+40 744 650 501
contact email iconoffice@arggo.com
Bulevardul Aviatorilor 47, etaj 4, Bucuresti
www.arggo.com www.timeqode.com

Social Media

linkedin logo facebook icon instagram icon youtube icon twitter iconCopyright © 2023 Arggo. Toate drepturile rezervate