Contact Preturi Industrii Media Hub Beneficii
Back - Articol de presa - 18 Aprilie 2023
A A A

Arggo Digital Spring

Evenimentul Arggo Digital Spring - Optimizare digitala a afacerilor va avea loc pe 11 mai. Evenimentul va fi o mare oportunitate pentru proprietarii de afaceri si managerii care doresc sa-si imbunatateasca performanta cu ajutorul tehnologiile digitale Microsoft.

ARTICOL DE PRESA

Compania Arggo, specializată atât în crearea și implementarea soluțiilor software de business, cât și în furnizarea de servicii de consultanță organizează joi, 11 mai 2023 evenimentul fizic Arggo Digital Spring - Optimizarea digitală a afacerilor, la sediul Microsoft București din Bulevardul Iuliu Maniu nr. 6P, Clădirea Campus, etaj 4. Pentru a afla mai multe detalii despre agendă, dar și pentru a vă asigura un loc în cadrul evenimentului, vă invităm să completați formularul de înregistrare accesând acest link.

Evenimentul se adresează tuturor antreprenorilor și liderilor din mediul de afaceri românesc care doresc să învețe cum pot îmbunătăți performanța și eficiența afacerii lor cu ajutorul tehnologiilor avansate.

Speakerii invitați la acest eveniment sunt: Daniel Rusen, Director of Marketing and Operations @Microsoft România, Ovidiu Pismac, Account Technology Strategist @Microsoft România, Liviu Olaru, Chief Financial Officer @Fine Accounting Solutions, Alexandru Radu, Head of Business Growth @Arggo, Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor @Arggo, Lucian Oprea, Business Solutions Manager @Arggo și Cătălin Florescu, Cloud Solutions Manager @Arggo.

Temele principale de discuție vor fi:

• Cum să identificați soluțiile potrivite pentru optimizarea proceselor de business?

• Cum puteți face trecerea de la business segmentat, la business integrat prin digitalizare?

• Care sunt funcționalitățile și accesibilitatea soluției Microsoft Dynamics 365 Business Central?

• Ce provocări puteți întâmpina la implementarea unui sistem în cloud?

• Cum ajută o soluție cloud să vă protejați datele?

În cadrul acestui eveniment aveți oportunitatea de a învăța cum puteți utiliza sistemul Enterprise Resource Planning (ERP) - Microsoft Dynamics 365 Business Central disponibil acum în România ca Sofware as a Service (SaaS) și alte soluții software pentru a vă crește eficiența operațională și a reduce costurile. De asemenea, aveți șansa de a câștiga serviciul de consultanță numit Discovery prin care experții Arggo vor evalua toate aspectele afacerii dumneavoastră pentru definirea strategiei digitale înainte de implementarea unui sistem software personalizat nevoilor companiei din care faceți parte. În cadrul evenimentului aveți posibilitatea de a face networking cu lideri din mediul de afaceri și experți din industrie, dar și ocazia de a explora noi oportunități de colaborare.

Nu ratați această ocazie de a descoperi cele mai noi tehnologii și de a obține noi idei și strategii pentru afacerea dumneavoastră!

Cititi articolul original pe wall-street.ro


ARTICOL DE PRESA
18 Aprilie 2023

Articole Recente Mai mult

Noi tehnologii, vechi provocari

Noi tehnologii, vechi provocari

Cum implementezi tehnologii noi în compania ta? Care sunt factorii principali ce pot asigura succesul implementării? Surprinzător, tot oamenii sunt cei care contează și în digitalizare. Dar și consultantul ales.
ARTICOL DE PRESA
08 Iunie 2023
Recolta bogata a digitalizarii

Recolta bogata a digitalizarii

Suntem 7 miliarde de oameni si vom fi peste 10 miliarde in 2050. Va fi nevoie sa hranim tot mai multi oameni, iar toate aceste provocari vor trebui abordate cu ajutorul fermierilor. Tocmai de aceea, digitalizarea domeniului devine tot mai importanta, pentru sporirea eficientei.
ARTICOL DE PRESA
08 Iunie 2023
Optimizarea digitala a afacerilor

Optimizarea digitala a afacerilor

Suntem incantati sa anuntam lista completa de profesionisti in digitalizare pentru evenimentul Arggo Digital Spring care va avea loc pe 11 mai 2023, de la ora 9:00, la sediul Microsoft.
ARTICOL DE PRESA
26 Aprilie 2023
arggo business consulting and software development logo

contact phone icon+40 213 057 196
contact email iconoffice@arggo.com
Bulevardul Aviatorilor 47, etaj 4, Bucuresti
www.arggo.com www.timeqode.com

Social Media

linkedin logo facebook icon instagram icon youtube icon twitter iconCopyright © 2023 Arggo. Toate drepturile rezervate