Contact Pricing Industries Media Hub Benefits
Back - Articol de presa - 08 Iunie 2023
A A A

The rich harvest of digitalization

We are 7 billion people, and we will be over 10 billion by 2050. Feeding an increasing population will be necessary, and all these challenges will need to be addressed with the help of farmers. That`s why the digitalization of the field is becoming increasingly important for enhancing efficiency.

ARTICOL DE PRESA


"În deceniile care vin, va trebui să mărim producția de alimente cu 60% – 70%, pe aceeași suprafață de pământ sau chiar mai mică. Despre marile provocări ale viitorului, dar și despre soluțiile de digitalizare la nivelul agriculturii și cum vor reuși acestea să ajute producătorii, a vorbit la New Agro, Răzvan Ghenu, Digital Business Advisor la ARGGO.

Suntem 7 miliarde de oameni și vom fi peste 10 miliarde în 2050. Vom avea provocări importante pentru generațiile care vor veni după noi, care vor avea și ele nevoie de resurse. Va fi nevoie să hrănim tot mai mulți oameni, iar toate aceste provocări vor trebui abordate cu ajutorul fermierilor. Tocmai de aceea, digitalizarea domeniului devine tot mai importantă, pentru sporirea eficienței. „Tehnologia în sectorul agricol nu mai este un moft, este o necesitate. Unii au început deja să se digitalizeze. Acesta este un trend care va continua, dar se face cu pași lenși. Sunt puține companii din domeniul agri, care au implementate soluții inteligente. Cea mai mare problemă pentru companiile din agri era lipsa competențelor digitale în rândul angajaților și lipsa rezistenței la schimbare.

La ARGGO ne considerăm un partener de digitalizare și venim atât cu soluții de business din universul Microsoft, cât și cu o platformă prin care extindem soluțiile ERP prin crearea unor tehnologii inteligente. Noi desenăm fluxurile de business, peste care dezvoltăm aplicații ușor de folosit”, a spus Răzvan Ghenu, Digital Business Advisor la ARGGO, la New Agro. Acesta a venit și cu exemple despre cum au fost implementate soluțiile de business în companiile care au apelat la soluții de digitalizare. „Perioada de absorbție a soluțiilor digitale a durat câteva luni în cadrul unei companii pe care am avut-o drept client. Soluția pentru aceasta a fost dezvoltarea unor aplicații mobile-friendly, pentru folosirea acestora mai ușor pe teren. Fermierii pot accesa fonduri pentru digitalizarea companiei lor, iar ARGGO vine cu soluții și consultanți pentru nevoile clienților: aplicații pentru imputuri în agricultură, trading de cereale etc.”, arată reprezentantul ARGGO.

Pentru clienți, aplicațiile digitale sunt un element pe care se pot baza. Astfel, în cazul în care un angajat s-a îmbolnăvit, cu ajutorul aplicației, munca a putut fi preluată de un alt coleg, astfel încât activitatea să nu aibă de suferit. ARGGO oferă soluții de digitalizare care se pot mula pe orice tip de business, atât cu soluții de la Microsoft, cât și alte soluții custom. Tehnologia poate ajuta foarte mult în relația pe care companiile o creează cu clienții și angajații, nu doar în eficientizarea proceselor interne.

„Cea mai mare problemă pentru companiile din agri era lipsa competențelor digitale în rândul angajaților și lipsa rezistenței la schimbare. La ARGGO ne considerăm un partener de digitalizare și venim atât cu soluții de business din universul Microsoft, cât și cu o platformă prin care extindem soluțiile ERP prin crearea unor tehnologii inteligente. Noi desenăm fluxurile de business, peste care dezvoltăm aplicații ușor de folosit.


ARTICOL DE PRESA
08 Iunie 2023

Articole Recente Mai mult

THREE advantages of automated eInvoicing

THREE advantages of automated eInvoicing

Automated e-invoicing services enhance efficiency, reduce environmental impact, and ensure data security. Benefits include faster processing, error reduction, and improved cash flow management, enhancing both company operations and client experience.
ARTICOL DE PRESA
13 Ianuarie 2024
Maximizing Benefits from modern E-Invoicing Software

Maximizing Benefits from modern E-Invoicing Software

Electronic invoicing revolutionizes billing in business transactions by enabling efficient, paperless processing. This system ensures cost reduction, error elimination, improved commercial relationships, and compliance with fiscal regulations.
ARTICOL DE PRESA
12 Ianuarie 2024
RO eFactura - All you need to know

RO eFactura - All you need to know

Starting January 1, 2024, in Romania, electronic invoicing in B2B transactions becomes mandatory. Companies must use the RO e-Invoice system, issuing invoices in XML format, ensuring compliance with fiscal efficiency and reducing tax evasion.
ARTICOL DE PRESA
11 Ianuarie 2024
arggo business consulting and software development logo

contact phone icon+40 744 650 501
contact email iconoffice@arggo.com
47 Aviatorilor Blvd., 4th floor, Bucharest
www.arggo.com www.timeqode.com

Social Media

linkedin logo facebook icon instagram icon youtube icon twitter iconCopyright © 2023 Arggo. All rights reserved.